Make 'n' Break - társasjáték


3.595 Ft -tól

Építs és dönts! Ügyességi társasjáték 8 éves kortól 2-4 játékos részére! Lélegzetelállító építőjáték, egyben izgalmas kihívás az egész család részére. Versenyre kelve az id Teljes leírás >

Termékleírás

Építs és dönts! Ügyességi társasjáték 8 éves kortól 2-4 játékos részére! Lélegzetelállító építőjáték, egyben izgalmas kihívás az egész család részére. Versenyre kelve az idővel, kockáról kockára minél gyorsabban meg kell építenünk a kihúzott építőkártyán látható, 10 színes építőkockából álló lehetetlen építményt. Az idő lejártával pontokat kapunk a építmény állapotától függően. Az nyer, aki a négy kör után a legtöbb ponttal rendelkezik. Kiemelten fejlesztett területek: -Megfigyelés -Finom motorikus készség -Reakció készség -Térlátás A Ravensburger kiadó 1883-ban alakult. Eleinte csak képeskönyveket, könyveket, folyóirakokat valamint gyermek foglalkoztató könyveket forgalmazott. A 2. világháború után a cég termelni kezdett, mára már számos kiváló minőségű gyerekjáték, könyv és puzzle szerepel a kiadó kínálatában.

Gyártó
Ravensburger
Játékosok száma
2 - 4 db
Korosztály (minimum)
8 év

Az olcsó.hu Make 'n' Break - társasjáték árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Make 'n' Break - társasjáték vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások