Az én pónim társasjáték


4.995 Ft

Lovacskás társasjáték egyszerű szabályokkal, az egész családnak! Az Én pónim társasjáték a Csehországban igen népszerű lóverseny társasjáték gyerekeknek szóló változata. A játék Teljes leírás >

Boltok és árak

Az én pónim társasjáték  

Szállítási ár és információk:
Országos szállítás futárszolgálattal.


Termékleírás

Lovacskás társasjáték egyszerű szabályokkal, az egész családnak! Az Én pónim társasjáték a Csehországban igen népszerű lóverseny társasjáték gyerekeknek szóló változata. A játékosok pónikat vásárolnak, lószerszámokat, közben játékos formában megtanulják a pénz értékét. Az Én pónim társasjáték kétféle változatban játszható, ha a játékosok még óvodások, akkor a pénz használatát akár mellőzni is lehet a játékban.

A tárasasjáték tartalma:
- 1db játéktábla
- 12 db pónifigura
- 17db szerencsekártya
- 162 db póni-korona játékpénz
- 12 db lószerszám
- 12 db nyereg
- 4 db bábu
- 1 db dobókocka
- játékszabály

Az én pónim társasjáték jellemzői:
- 5 éves kor felett
- 2 - 4 játékos számára
- játékidő: kb.30 - 45 perc
- lányoknak ajánljuk

Gyártó
Dino
Játékosok száma
2 - 4 db
Korosztály (minimum)
5 év

Az olcsó.hu Az én pónim társasjáték árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Az én pónim társasjáték vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások