Sakk készlet nehezített barna-fehér fa


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A barna-fehér sakk készlet, számos téren hozzájárul gyermekeink fejlődéséhez, valamint minőségi szórakozást biztosít bármely játékos számára. A sakkjáték egy komplex személyiségf Teljes leírás >

Termékleírás

A barna-fehér sakk készlet, számos téren hozzájárul gyermekeink fejlődéséhez, valamint minőségi szórakozást biztosít bármely játékos számára.

A sakkjáték egy komplex személyiségfejlődést segít elő gyermekkorban.

A játékszabály tanulásakor és alkalmazásakor fejlődik az emlékező és rendszerező képesség, valamint a szókincs.

Mivel az értelmező játékok körébe sorolható, hozzájárul a jelentős mértékű gondolkodás fejlesztéséhez is.

A sakk készlet két színben tartalmazza a bábukat (1-1 db király, 1-1 db királynő, 1-1 db vezér, 2-2 db bástya, 2-2 db huszár, 2-2 db futó, 8-8 db gyalog), sakktáblát nem tartalmaz.

A bábuk számos alkalommal tesztelt, szakértők által készített, minőségi fából készültek.

Egyedi, nehezített kialakításuk stabil állást biztosítanak.

Vékony, erős, fényes lakk védőborításuk meggátolja az eszközök kopását.

Az eszközök könnyen tisztíthatók, a készlet tárolása egyszerű.

Az olcsó.hu Sakk készlet nehezített barna-fehér fa árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sakk készlet nehezített barna-fehér fa vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.