Kültéri sakk készlet 40 cm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kültéri sakk készlet. A sakkjátékot két játékos játssza egymás ellen a négyzet alakú, nyolc sorra és nyolc oszlopra felosztott sakktáblán, összesen 32 bábuval. A két játékos bábui h Teljes leírás >

Termékleírás

Kültéri sakk készlet.
A sakkjátékot két játékos játssza egymás ellen a négyzet alakú, nyolc sorra és nyolc oszlopra felosztott sakktáblán, összesen 32 bábuval. A két játékos bábui határozottan eltérő színűek. A játékosok felváltva lépnek, és mindkettejük célja, hogy a másik fél király nevű figurájának a játékszabályok szerint mattot adjanak (azaz megtámadják, mégpedig úgy, hogy a támadást elhárítani se tudja és előle el se tudjon lépni szabályosan). Kültéren kiválóan alkalmas szállodák, strandfürdők, parkok és intézmények udvaraira. A közepes méretű bábukkal, már a nagyobb gyerekek is könnyedén tudnak játszani, valamint felnőtteknek is élvezetes.

A figurák egy kézzel könnyen foghatók a fejrészen. Nem törékenyek, erősek és formatartóak, kézi erővel nem lehet deformálni, behorpasztani. 
Beltérben és kültérben használható; időjárásálló műanyagból készültek.
Játéktáblát önállóan is ki lehet alakítani hozzá – pl. parkettázással, járólapozással, műanyagpadlóból, festéssel ponyvára, fatáblára.

Technikai adatok:
 - A király magasság: 40 cm
 - Talpátmérő: 16,5 cm

Az ár nem tartalmazza a sakktáblát, külön rendelhető.

Az olcsó.hu Kültéri sakk készlet 40 cm árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kültéri sakk készlet 40 cm vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.