Mágikus kifestőkönyv és toll


499 Ft

Mágikus kifestőkönyv és toll A mágikus kifestőkönyv egy kis aranyos játék. A játék lényege, hogy a tollszerű részt vízzel megtöltjük és azzal kezdjük el színezni a képet. A toll el Teljes leírás >

Termékleírás

Mágikus kifestőkönyv és toll A mágikus kifestőkönyv egy kis aranyos játék. A játék lényege, hogy a tollszerű részt vízzel megtöltjük és azzal kezdjük el színezni a képet. A toll előhozza a kép eddig rejtett színeit. Ha a kép megszárad, a színek eltűnnek és kezdhető a játék elölről. Tökéletes lehet akár szabadban is. A kicsik így sikerélménnyel gyakorolhatják a színezést. A termék különböző képekkel kaphatók. Egy csomag két képet tartalmaz. Kép mérete: kb 12x18 cm Vélemény: Én egy éves gyermekemnél használtam. Nagyon jó, mert a vízzel nem csinál kárt, nem rajzolja össze a falat vagy a kanapét. Ugyanakkor gyakorolja, hogyan rajzoljon. Nagy művészet nem kell hozzá és láthatók a képek, így van sikerélménye is. Könnyen mindennapi kedvenc időtöltés lehet használata.

Az olcsó.hu Mágikus kifestőkönyv és toll árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Mágikus kifestőkönyv és toll vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások