Logikai kirakó kőből - Tangram


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

7 darabos logikai kirakó játék kőből Különleges logikai kirakó, amelyből kirakhatsz egy négyzetet, és sokféle más síkbeli alakzatot is. A tangram tipusú játékok fejlesztik a kreativitá Teljes leírás >

Termékleírás

7 darabos logikai kirakó játék kőből Különleges logikai kirakó, amelyből kirakhatsz egy négyzetet, és sokféle más síkbeli alakzatot is. A tangram tipusú játékok fejlesztik a kreativitást, a képzelőerőt, a szem-kéz koordinációt, a térbeli gondolkodás készségét. Mérete: 7 x 7 cm. A kőépí­tők 100%-ban természetes anyagok felhasználásával készülnek: kvarchomok, mészkő, lenmagolaj, szí­nezőanyag.

Az olcsó.hu Logikai kirakó kőből - Tangram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logikai kirakó kőből - Tangram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.