Disney Palace Pets Hamupipőke sétáló palota


6.229 Ft

Disney Palace Pets Hamupipőke sétáló palota kedvenc kutyája, Pumpkin A meseszép Disney hercegnő, Hamupipőke fehér színű kiskutyája, Pumpkin. Ha hátrahúzzuk a kis palotakedvencet séta köz Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Disney Palace Pets Hamupipőke sétáló palota kedvenc kutyája, Pumpkin A meseszép Disney hercegnő, Hamupipőke fehér színű kiskutyája, Pumpkin. Ha hátrahúzzuk a kis palotakedvencet séta közben ide-ode mozgatja a farkát. Pumpkin fején kis korona díszeleg, a farka fésülhető. A csomag egy kis fésűt is tartalmaz. Mérete 7,5 cm. 3 éves kortól ajánljuk. A Palace Pets palota kedvenc sorozatban több karakter kisállat gyűjthető össze!

Az olcsó.hu Disney Palace Pets Hamupipőke sétáló palota kedvenc kutyája, Pumpkin árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Disney Palace Pets Hamupipőke sétáló palota kedvenc kutyája, Pumpkin vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások