Multi Gran Tour Gokart Bringóhintó 4 felnőtt és 2


6.100 Ft

Az Élmény leírása Az örök kedvenc a bringóhintó méltó utódja új kivitelben! A Multi Gran Tour gokart a megszokotthoz képest egy sportosabb, robosztusabb konstrukció, mely mégis könnyebb, Teljes leírás >

Termékleírás

Az Élmény leírása
Az örök kedvenc a bringóhintó méltó utódja új kivitelben! A Multi Gran Tour gokart a megszokotthoz képest egy sportosabb, robosztusabb konstrukció, mely mégis könnyebb, mint az eddigi hasonló járművek, ennek következtében könnyen hajtható. Igen fordulékony, valamint kisebbek számára is hajtható, akár már 10 éves kortól, ám felnőtt méretre is állítható.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Kaució letétbe helyezése és fényképes igazolvány mindenképpen szükséges a kölcsönzéshez. Csak saját felelősségre vehetőek igénybe a járművek, sisakot igény szerint biztosítanak.

Az Élmény időtartama
A Multi Gran Tour Gokart bérlése 1 órára szól.

Létszám
Utasok száma 4 felnőtt + 2 gyermek.

Javasolt öltözet
Javasoljuk a kényelmes, évszaknak megfelelő ruházat viselését. Télen meleg kesztyű és téli ruházat ajánlott.

Időjárási körülmények
Eső esetén is indulhat a kirándulás, de szélsőséges időjárás mellett új, megfelelő időpontot lehet egyeztetni. Száraz útviszonyok esetén télen is elérhető a program.

Egyéb információk
Elől a gyermekek számára kényelmes ülés található biztonsági övvel, így akár 2 éves kortól is megfelelő. A változatosság kedvéért még hátrafelé is hajtható.

Az olcsó.hu Multi Gran Tour Gokart Bringóhintó 4 felnőtt és 2 gyermek 1 óra árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Multi Gran Tour Gokart Bringóhintó 4 felnőtt és 2 gyermek 1 óra vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások