Land Rover Defender Off-Road Terepjáró Vezetés és


39.900 Ft

Az Élmény leírása Ha igazán extrém kalandra vágyik próbálja ki a Camel Trophy-n elhíresült Land Rover terepjárókat! Fantasztikus élmény felfedezni a Defender erejét járatlan utakon, lej Teljes leírás >

Termékleírás

Az Élmény leírása
Ha igazán extrém kalandra vágyik próbálja ki a Camel Trophy-n elhíresült Land Rover terepjárókat! Fantasztikus élmény felfedezni a Defender erejét járatlan utakon, lejtőkön, emelkedőkön! A 2 órás túra alatt ízelítőt kaphat a terepvezetés élményéből, minden lehetséges akadályon kipróbálhatja magát! Rövid bemutatkozás és műúton vezetés után máris indulhat az off-road vezetés!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
Alsó korhatár 17 év. A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit. Rendelkezni kell a vezetés napján érvényes „B” kategóriás jogosítvánnyal.

Az Élmény időtartama
A terepjáró vezetése 2 órás program, ami 100 perc Land Rover vezetést tartalmaz.

Létszám
A voucher 1 fő vezetését tartalmazza. A képzett Land Rover tréner mindvégig a gépjárműben marad Ön mellett.

Javasolt öltözet
Mivel a szabadban, terepen zajlik a vezetés, ezért javasolt a réteges öltözet, hosszú nadrág és bakancs, esetleg vízálló dzseki viselése.

Időjárási körülmények
Az időjárás nem befolyásolja a programot.

Egyéb információk
A részletes biztonsági felkészítést és a Land Rover teljesítményét a Mini Camel Trophy Experience Drive trénerei mutatják be.

Land Rover történelem
A Land Rover - akármennyire luxuskocsi is ma - eredetileg afféle traktorpótléknak készült. Olyannyira traktornak szánták az angolok, hogy az első néhány kísérleti autón a kormány középen volt, csak a városi próbák után döntöttek úgy, hogy a célországnak megfelelő oldalra teszik a kezelőegységeket. A negyvenes években még észrevehetetlen teljesítményű és még annál is jelentéktelenebb nyomatékú benzinmotor vonszolta (a 10-es típus 1,4 literese). Néhány év múlva már a legvadabb vezetési élményt kínálta a minőségi négykerék meghajtású gépjármű. A magasan lévő alváz és a páratlan tengely kiképzés lehetővé teszi, hogy a nehéz terepviszonyok között is a kerekek tökéletes kapcsolatban maradjanak a talajjal. A luxus szalon módjára kialakított Range Rover legendás off road képességeit már 1972-ben bizonyította a Britis Trans Amerikai Expedíció során ahol a résztvevők egy Range Rover konvojt vezettek Alaszkától Cape Horn-ig. Ezek az autók teljesítették a távot. A Land Rovereket azért hozták létre, hogy ezt a kiemelkedő vezetési élményt biztosítsák és nemzetközileg elismert márkává váljon a 4 kerék meghajtású vezetési élmény kapcsán.

Az olcsó.hu Land Rover Defender Off-Road Terepjáró Vezetés és Túra 2 óra árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Land Rover Defender Off-Road Terepjáró Vezetés és Túra 2 óra vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások