Gokart Super Race csomag Budapesten


46.900 Ft

Az Élmény leírása Szuper élmény és kikapcsolódás egy igazán izgalmas rajtrácsos versennyel. Élje át a versenyzés igazi hangulatát! A csomag tartalma: egy 8 perces időmérő és egy 10 k Teljes leírás >

Termékleírás

Az Élmény leírása
Szuper élmény és kikapcsolódás egy igazán izgalmas rajtrácsos versennyel. Élje át a versenyzés igazi hangulatát! A csomag tartalma: egy 8 perces időmérő és egy 10 körös rajtrácsos verseny. A futamok után mindenki egyéni nyomtatott eredményt és statisztikát kap. Valamint, hogy felejthetetlen legyen az élmény, díjkiosztó ünnepséggel koronázzuk meg a programot, ahol az első 3 helyezett érmet, a többiek oklevelet kapnak.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A futamok nem oszthatóak, tehát egy 8 perces futam és egy 10 körös verseny futam megtöltése áll rendelkezésre maximum 8 főnek.

Az Élmény időtartama
A program időtartama kb. 20-25 perc.

Létszám
Az ár maximum 8 fő részt vételét tartalmazza.

Javasolt öltözet
Sportos, kényelmes öltözet javasolt, a kötelező felszerelésről (higiénés maszk, AGV bukósisak) a szolgáltató partner gondoskodik.

Kísérők
A hely jellegéből adódóan várják a kísérőket is, akik végigkövethetik a versenyt.

Időjárási körülmények
Az időjárás a programot nem befolyásolja.

Egyéb információk
Az épületben Ingyenes őrzött parkoló áll rendelkezésre a teremgarázsban, ahonnan a vendégek lifttel közelíthetik meg a pályát.

A pálya
A pálya Budapest egyik irodaházának a -3. emeletén található, hossza 450 méter, ezzel Budapest egyik leghosszabb fedett gokartpályája.

Az olcsó.hu Gokart Super Race csomag Budapesten árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gokart Super Race csomag Budapesten vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások