Gokart Super Fun csomag Budapesten


21.900 Ft

Az Élmény leírása Ez a program ideális azok részére, akik szeretnének belekóstolni a gokartozás felejthetetlen élményébe. A csomag tartalma egy 8 perces időmérő futam maximum 8 fő rész Teljes leírás >

Termékleírás

Az Élmény leírása
Ez a program ideális azok részére, akik szeretnének belekóstolni a gokartozás felejthetetlen élményébe. A csomag tartalma egy 8 perces időmérő futam maximum 8 fő részére, melynek végén mindenki egyéni nyomtatott eredményt és statisztikát kap. Legyen ez egy első, vagy sokadik alkalom, a szórakozás és az izgalom nem marad el!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A program 8 főre szól, mindenki 8 percet vezethet.

Az Élmény időtartama
A gokartozás időtartama 8 perc.

Létszám
Az ár maximum 8 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet
Sportos, kényelmes öltözet javasolt, a kötelező felszerelésről (higiénés maszk, AGV bukósisak) a szolgáltató partner gondoskodik.

Kísérők
A hely jellegéből adódóan várják a kísérőket is, akik végigkövethetik a versenyt.

Időjárási körülmények
Az időjárás a programot nem befolyásolja.

Egyéb információk
Az épületben Ingyenes őrzött parkoló áll rendelkezésre a teremgarázsban, ahonnan a vendégek lifttel közelíthetik meg a pályát.

A pálya
A pálya Budapest egyik irodaházának a -3. emeletén található, hossza 450 méter, ezzel Budapest egyik leghosszabb fedett gokartpályája.

Az olcsó.hu Gokart Super Fun csomag Budapesten árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gokart Super Fun csomag Budapesten vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások