Driftiskola gyerekeknek


19.900 Ft

Az Élmény leírása Ez a vezetéstechnikai program Magyarország első és egyetlen KIZÁRÓLAG gyerekeknek és hölgyeknek szóló programja! A csapatunk által összeállított feladatsor biztonság Teljes leírás >

Termékleírás

Az Élmény leírása
Ez a vezetéstechnikai program Magyarország első és egyetlen KIZÁRÓLAG gyerekeknek és hölgyeknek szóló programja! A csapatunk által összeállított feladatsor biztonságos körülmények között, profi pilóták felügyelete mellett szakszerűen átalakított autóval gyerekek és hölgyek számára kínál lehetőséget az autósportba való betekintéshez. A jármű egy mazda mx-5 élményroadster speciálisan átalakítva!

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit. A minimális életkor 10 év! A hölgyek kortalanul, a fiúk 15 éves korig jelentkezhetnek!
A programot legkésőbb 24 órával a kapott időpont előtt lehet lemondani, ellenkező esetben a voucher felhasználtnak tekinthető!

Az Élmény időtartama
A program időtartama 15 perc (melybe a hűtőkör is beletartozik).

Létszám
A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet
Az autózás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső, illetve hosszú nadrág viselése. Bukósisakot és tűzállómaszkot biztosítanak a résztvevő számára.

Kísérők
A rendezvényre a kísérők száma nincs korlátozva, így szívesen várják a rokonokat, barátokat is.

Időjárási körülmények
A programot extrém időjárási körülmények között elhalasztják, de ebben az esetben lehetőséget biztosítanak másik időpont foglalására.

Egyéb információk
A programra részvételéhez szükség van alapvető feladatértéshez, továbbá a testmagasság és a testsúly szabhat még határt a részvételhez. Ezt egyeztesse velünk!

Az olcsó.hu Driftiskola gyerekeknek árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Driftiskola gyerekeknek vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások