Anekke Jungle Felnőtt Háti/Válltáska, Kétfunkciós,


26.990 Ft

A dzsungelben Anekke megtanulta, hogy a nyughatatlan szív adja azt a lendületet, amely a világ megváltoztatásához valójában szükséges. Végre megértette, hogy egy kislány szertelen álma ak Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

A dzsungelben Anekke megtanulta, hogy a nyughatatlan szív adja azt a lendületet, amely a világ megváltoztatásához valójában szükséges. Végre megértette, hogy egy kislány szertelen álma akár egy felnőtt legfőbb életcélja is lehet, pusztán azért, hogy a világot jobbá tegye. Most már tudja, hogy az otthonunk valójában ott van, ahol a szívünk, és hogy ez a szív megállíthatatlanul dobog bennünk, csupán figyelnünk kell a hangjára... Termékjellemzők: - Anekke Jungle kollekció. - Különleges felnőtt női táska. - Válltáskaként és hátitűáskaként is használható, hogy mindkét kezünk szabad maradjon! - Kiránduláshoz is ideális. - Mérete: 30X6X32 cm.

Az olcsó.hu Anekke Jungle Felnőtt Háti/Válltáska, Kétfunkciós, 30X6X32 cm (30715-63Jus) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Anekke Jungle Felnőtt Háti/Válltáska, Kétfunkciós, 30X6X32 cm (30715-63Jus) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások