LEGO Speed Champions - McLaren P1 (75909)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

LEGO 75909 - LEGO McLaren P1. Száguldj a legnagyobb sebességgel a szuper erős McLaren P1 LEGO® Sebesség bajnokai változatával. Ezen a versenyre kész, megépíthető járművön a McLaren felülm Teljes leírás >

Termékleírás

LEGO 75909 - LEGO McLaren P1. Száguldj a legnagyobb sebességgel a szuper erős McLaren P1 LEGO® Sebesség bajnokai változatával. Ezen a versenyre kész, megépíthető járművön a McLaren felülmúlhatatlan hibrid szuper autójának minden eredeti részletét láthatod. Tedd fel az elegáns dísztárcsákat és a csavarkulccsal készítsd fel az autót. Vedd fel a verseny sisakot és készülj fel a száguldásra. Kígyózz a terelőkúpok között és vigyázz, hogy ne menj neki a járdaszegélynek. Tedd próbára a képességeidet az izgalmas LEGO® Sebesség bajnokaival és versenyezz a barátaiddal! A csomagban autóvezető minifigurát és válogatott kiegészítőket találsz.

Termékvonal
LEGO Speed Champions
Korosztály
7 - 14 év
Lego elemek száma
168 db
Lego figurák száma
1 db

Az olcsó.hu LEGO Speed Champions - McLaren P1 (75909) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LEGO Speed Champions - McLaren P1 (75909) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.