LEGO Mixels - Slusho (41550)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

LEGO 41550 - LEGO Mixels Slusho. Slusho olyan, mint egy kolibri testébe zárt víziló. A Glorp Corp törzsnek ez a tagja szeretne úgy repülni, mint a sas, de a ragadós iszap a szárnyain és farká Teljes leírás >

Termékleírás

LEGO 41550 - LEGO Mixels Slusho. Slusho olyan, mint egy kolibri testébe zárt víziló. A Glorp Corp törzsnek ez a tagja szeretne úgy repülni, mint a sas, de a ragadós iszap a szárnyain és farkán ezt igencsak megnehezíti. A szelíd természetű Slusho azonban sosem adja fel. Azonban, ha ez a Mixel egyszer a levegőbe emelkedik, vigyázzon mindenki alatta, mert egy jókora adag iszap rácsöppenhet!

Termékvonal
LEGO Mixels
Korosztály
6 - 12 év
Lego elemek száma
53 db

Az olcsó.hu LEGO Mixels - Slusho (41550) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LEGO Mixels - Slusho (41550) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.