LEGO Mixels - Rokit (41527)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

LEGO 41527 - LEGO Mixels Rokit. Rokit, az Orbiton törzshöz tartozó, őrült közlegény, mindent úgy végez, mintha az élete függne tőle szó szerint, mindent! Legyen az akár egy csésze kávé, Teljes leírás >

Termékleírás

LEGO 41527 - LEGO Mixels Rokit. Rokit, az Orbiton törzshöz tartozó, őrült közlegény, mindent úgy végez, mintha az élete függne tőle szó szerint, mindent! Legyen az akár egy csésze kávé, várakozás a zebrán vagy egy cica simogatása, ez a heves teremtmény lézerszerű, szonda karjaival minden hétköznapi feladatot energikusan végez. Nem úgy tűnik, hogy a többi orbitonnak tetszik az ő mindent-bele viselkedése, ez pedig Rokitot nagyon zavarja.

Termékvonal
LEGO Mixels
Korosztály
6 - 12 év
Lego elemek száma
66 db

Az olcsó.hu LEGO Mixels - Rokit (41527) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LEGO Mixels - Rokit (41527) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.