LEGO Friends - Heartlake Dzsúsz Bár (41035)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Lányok számáraAjánlott korosztály: 6-12 évElemszám: 277 db Ugorj be Andreával a Heartlake Dszúsz Bárba egy finom gyümölcsitalra! Döntsd el hová ültök le, nézd végig a menüben lévő Teljes leírás >

Termékleírás

Lányok számáraAjánlott korosztály: 6-12 évElemszám: 277 db Ugorj be Andreával a Heartlake Dszúsz Bárba egy finom gyümölcsitalra! Döntsd el hová ültök le, nézd végig a menüben lévő összes finom gyümölcsitalt, turmixot és szendvicset, és rendelj Nayától a pultnál. Segítsd Nayának kinyitni a finom gyümölcsök dobozait és készíts egy italt a mixerrel vagy a gyümölcspréssel, majd vidd ki Andreának a napos teraszra. Kézitáskájával a vállán, Andrea kész arra, hogy egy nagyszerű napot töltsön el Heartlake City-ben. Andrea és Naya mini-baba figurákat találsz a csomagban.

Termékvonal
LEGO Friends
Korosztály
6 - 12 év
Lego elemek száma
277 db
Lego figurák száma
2 db

Az olcsó.hu LEGO Friends - Heartlake Dzsúsz Bár (41035) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LEGO Friends - Heartlake Dzsúsz Bár (41035) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.