LEGO Friends - Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpár


5.362 Ft -tól

LEGO 41032 - LEGO Friends Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpár. Ülj fel az Elsősegély dzsungelkerékpárra és keresd meg a dzsungelben a segítségre szoruló állatokat. Egy majmocska bajba ker Teljes leírás >

Boltok és árak

LEGO Friends 41032 Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpár  

Szállítási ár és információk:
Az áru házhozszállítással vagy Pick-Pack ponton vehető át. Számos terméket ingyen szállítunk.


Termékleírás

LEGO 41032 - LEGO Friends Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpár. Ülj fel az Elsősegély dzsungelkerékpárra és keresd meg a dzsungelben a segítségre szoruló állatokat. Egy majmocska bajba került, egy sziklaomlás miatt nem tud kijönni egy barlangból. Lapátold el a leomlott sziklákat és vizsgált meg a majmocskát Emma elsősegély csomagjával, mielőtt segítenél neki ennivaló banánt keresni. Ez után jelentsd rádió adó-vevőn az otthoniaknak, hogy milyen mentés végeztél. A csomagban Emma mini-baba figurát, és egy majmocskát találsz.

Termékvonal
LEGO Friends
Korosztály
6 - 12 év
Lego elemek száma
156 db
Lego figurák száma
1 db

Az olcsó.hu LEGO Friends - Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpár (41032) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LEGO Friends - Elsősegélynyújtó dzsungelkerékpár (41032) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások