LEGO Duplo - Állatok a farmon (10522)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

LEGO DUPLO - 10522 - LEGO DUPLO Ville - Állatok a farmon. Ismertesd meg gyermekeddel a barátságos háziállatok világát ennek a vidám LEGO® DUPLO® készletnek a segítségével. A gyermekek szer Teljes leírás >

Termékleírás

LEGO DUPLO - 10522 - LEGO DUPLO Ville - Állatok a farmon. Ismertesd meg gyermekeddel a barátságos háziállatok világát ennek a vidám LEGO® DUPLO® készletnek a segítségével. A gyermekek szeretik utánozni a birkák, nyulak, kecskék és disznók hangját, és örömmel építenek nekik hajlékot a színes DUPLO elemekből. Egy nagy virág is található a készletben, amelyet az állatok szagolgathatnak és rágcsálhatnak.

Termékvonal
LEGO Duplo
Korosztály
2 - 5 év
Lego elemek száma
12 db

Az olcsó.hu LEGO Duplo - Állatok a farmon (10522) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LEGO Duplo - Állatok a farmon (10522) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.