LEGO Duplo - Kisbolt (10546)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

LEGO DUPLO - 10546 - LEGO DUPLO Ville - Kisbolt. A vásárló nagyon elmerült a zöldségek válogatásában a gazdag kínálatú üzletben. A barátságos zöldségesnél minden megtalálható, amire Teljes leírás >

Termékleírás

LEGO DUPLO - 10546 - LEGO DUPLO Ville - Kisbolt. A vásárló nagyon elmerült a zöldségek válogatásában a gazdag kínálatú üzletben. A barátságos zöldségesnél minden megtalálható, amire szüksége van, a finom gyümölcstől kezdve a zöldségeken, kenyéren és tejen át a virágokig és a kutyatápig. Miután fizetett a pénztárnál, ideje bepakolni az autóba és hazamenni. 2 LEGO® DUPLO® figurát tartalmaz: egy boltost és egy vásárlót.

Termékvonal
LEGO Duplo
Korosztály
2 - 5 év
Lego elemek száma
39 db
Lego figurák száma
2 db

Az olcsó.hu LEGO Duplo - Kisbolt (10546) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LEGO Duplo - Kisbolt (10546) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.