LEGO Duplo - Anya és gyermeke (10585)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

DUPLO - 10585 - DUPLO Anya és gyermeke. Vidd el Anyát és gyermekét egy tavaszi sétára a parkba! Üljetek le egy padra, öleld át a babát és etesd meg a cumisüvegből! Utána induljatok el a gy Teljes leírás >

Termékleírás

DUPLO - 10585 - DUPLO Anya és gyermeke. Vidd el Anyát és gyermekét egy tavaszi sétára a parkba! Üljetek le egy padra, öleld át a babát és etesd meg a cumisüvegből! Utána induljatok el a gyerekkocsival és csodáljátok meg a fákat és a virágokat! 2 LEGO® DUPLO® figurát találsz a dobozban: Anya és gyermeke.

Termékvonal
LEGO Duplo
Korosztály
2 - 5 év
Lego elemek száma
13 db
Lego figurák száma
2 db

Az olcsó.hu LEGO Duplo - Anya és gyermeke (10585) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LEGO Duplo - Anya és gyermeke (10585) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.