LEGO Chima - Legendás Vad Sas (70124)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

LEGO® - 70124 - LEGO Chima - Legendás Vad Sas. Repülj át a varázslatos Chima királyságon Eris-szel a Távoli tartományokba, ahol a Legendás Vadakat fogva tartják! Használd a CHIGlaxxor fejsz Teljes leírás >

Termékleírás

LEGO® - 70124 - LEGO Chima - Legendás Vad Sas. Repülj át a varázslatos Chima királyságon Eris-szel a Távoli tartományokba, ahol a Legendás Vadakat fogva tartják! Használd a CHIGlaxxor fejszét, ezzel sakkban tarthatod Scorm-ot, a Skorpiók királyát, és kiszabadíthatod a Legendás Vad Sast, hogy segítsen neked legyőzni őt. Ültesd Eris-t a repülő állat hátára és emelkedjetek a felhők fölé. A dobozban felfegyverzett Eris minifigurát és kiegészítőt találsz.

Termékvonal
LEGO Chima
Korosztály
7 - 14 év
Lego elemek száma
104 db
Lego figurák száma
1 db

Az olcsó.hu LEGO Chima - Legendás Vad Sas (70124) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LEGO Chima - Legendás Vad Sas (70124) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.