Yato Hegesztőberendezés termoplasztikus csövekhez


19.990 Ft

Jellemzők ►A Yato professzionális minőségű szerszám, akár mindennapos szervizipari felhasználásra is ajánlott és alkalmas. ►Többféle iparág számára gyártanak Teljes leírás >

Boltok és árak

Yato Hegesztőberendezés termoplasztikus csövekhez 850 W (YT-82250)  

Szállítási ár és információk:
Készleten lévő termékek esetében a 14:00 óráig leadott rendeléseknél garantáljuk a másnapi kiszállítást.


Termékleírás


Jellemzők

►A Yato professzionális minőségű szerszám, akár mindennapos szervizipari felhasználásra is ajánlott és alkalmas.

►Többféle iparág számára gyártanak professzionális célszerszámokat, főként az autóipar, autó szervizeléshez szinte mindent amire szükség lehet.

►A Yato üzletpolitikájához tartozik a magas fokú tervezés, termékfejlesztés és minőségbiztosítás mellett a megfizethető árszint megtartása.
Melegedési tartomány: 0-300 °C
Átmérők: 16, 20, 25, 32, 40, 50, 63
Feszültség: 230V-50Hz
Teljesítmény: 850 W

Az olcsó.hu Yato Hegesztőberendezés termoplasztikus csövekhez 850 W (YT-82250) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Yato Hegesztőberendezés termoplasztikus csövekhez 850 W (YT-82250) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások