WiFi internetrádió, konnektorba dugható, DLNA és


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Internetrádió, konnektorba dugható, renkforce RF-IR-PSOCKET1 Konnektorba dugható internetrádió WLAN-on keresztül Vegye több mint 13000 internetrádió adó adását az egész világból 2,4"-os Teljes leírás >

Termékleírás

Internetrádió, konnektorba dugható, renkforce RF-IR-PSOCKET1 Konnektorba dugható internetrádió WLAN-on keresztül Vegye több mint 13000 internetrádió adó adását az egész világból 2,4"-os (6,1 cm) színes TFT kijelző a kényelmes zenevezérléshez Támogatja az MP3, DLNA és UPNP lejátszást Vegye a több ezernyi internetrádió adó adását a világ minden tájáról anélkül, hogy bekapcsolná a számítógépét. Csatlakoztassa a rádiót a meglévő routerhez és a teljes rádióadó választék a rendelkezésére áll. Zeneélvezet vezeték nélkül Csak egy kis figyelmetlenség és már meg is van a baj: megbotlik a hálózati kábelben és a rádió a földre zuhan. Gyakran drága javításokra van szükség, hogy a rádió egy durva leesés után még egyáltalán működjön. A renkforce konnektorba dugható internetrádióval elkerülhetők ezek a balesetek és még a rádió hatékony tápellátásáról is gondoskodik. Mobil minden szobához vagy teraszhoz Bent a házban a konyhában vagy a nappaliban, de kint a teraszon is mindig kristálytiszta rádióadó vétele lesz a készülékbe beépített tápegységnek köszönhetően. Univerzális Plug and Play (UPnP) Az univerzális Plug and Playnek (UPnP) köszönhetően az RF-IR-PSOCKET1 igény esetén összekapcsolható a számítógéppel. A számítógépen eltárolt audio adatokat azután a kijelzőn kiválaszthatja és lejátszhatja a rádión. Jellemzők: UPnP és DLNA lejátszás Beépített óra ébresztés funkcióval és két ébresztési idővel Elalvás időzítő Műszaki adatok: Funkciók: Internetrádió · Méret, magasság: 117 mm · Méret, mélység: 89 mm · Méret, szélesség: 82 mm · Rádió tuner: Internet · Szín: Fekete · Súly: 23 g · Tápellátás: Tápegység (vele szállítjuk) · Típus: Dugalj rádió · Átviteli szabvány: WiFi Szállítás tartalma: Internetrádió, konnektorba dugható,Használati útmutató.

Az olcsó.hu WiFi internetrádió, konnektorba dugható, DLNA és UPNP kompatibilis Renkforce 1581726 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy WiFi internetrádió, konnektorba dugható, DLNA és UPNP kompatibilis Renkforce 1581726 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.