WLAN vezeték nélküli tolatást segítő videórendszer


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

WLAN hátrameneti videórendszer okostelefon alkalmazással, RFK WiFi Vezeték nélküli videóátvitel WLAN-on keresztül Ingyenes okostelefon alkalmazás Egyszerű telepítés Nem szükséges monitor Teljes leírás >

Termékleírás

WLAN hátrameneti videórendszer okostelefon alkalmazással, RFK WiFi Vezeték nélküli videóátvitel WLAN-on keresztül Ingyenes okostelefon alkalmazás Egyszerű telepítés Nem szükséges monitor Az alkalmazás a hátrameneti kameraképet az okostelefonra továbbítja Határoló vonalak és méretarány megjelenítés a kijelzőn Gondoskodik a biztonságról parkolásnál és kanyarodásnál. A mini kamera egy speciálisan kialakított rendszámtábla tartóba van helyezve és az aktuális kameraképet beépített WLAN-on keresztül továbbítja az iOS/Android operációs rendszerű okostelefonra. Az RKF WiFi hátrameneti kamera rendszernél nem szükséges többé színes TFT monitor. A tolatás eseményeinek képei WiFi-n keresztül az okostelefon kijelzőjére továbbítódnak. Csupán az iPhone/iPad és Android okostelefonok számára ingyenesen rendelkezésre álló alkalmazást kell telepíteni. A meglévő rendszámtábla tartót a beépített kamerát tartalmazó RKF WiFi tartóra kell lecserélni. A kijelzőn határoló vonalak és méretarány megadása segíti a parkolást. A telepítés nem igényel sok fáradságot. Gyakori kérdések - válaszok: A kép automatikusan előjön a telefonon ha hátramenetbe kapcsolunk? - Nem, a telefonon manuálisan kell elindítani a programot, minden tolatás esetén. Jellemzők: Vezeték nélküli videóátvitel WLAN-on keresztül · WLAN szabványok: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g · Átviteli sebesség: 1-150 Mbit/s. Műszaki adatok: Beépítési hely: Hátul · Fényérzékenység: 0,3 lx · Kategória: WLAN tolatást segítő videórendszer · Kivitel: WLAN, WiFi · Látószög, függőleges: 70 ° · Látószög, vízszintes: 105 ° · Parkolást segítő rendszer jellemzők: Kiegészítő infra fény · Szerelés (autóban): Felszerelhető · Átviteli mód: WLAN · Érzékelők távolsága - alap: 10 m · Üzemi feszültség: 12 V · Üzemi hőmérséklet (max.): -10 °C · Üzemi hőmérséklet (min.): +50 °C Figyelem: Okostelefon és okostelefon tartó nélkül szállítjuk.

Az olcsó.hu WLAN vezeték nélküli tolatást segítő videórendszer okostelefon alkalmazással, Dnt RFK WiFi árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy WLAN vezeték nélküli tolatást segítő videórendszer okostelefon alkalmazással, Dnt RFK WiFi vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.