Sport kulacs, Hello Kitty (415 ml) - Tupperware


7.990 Ft

Termékjellemzők: - Tupperware termék. - Sport kulacs. - A kulacs alja levehető, pohárnak is használható. - Alapanyag: BPA FREE műanyag. - Iskolába, sportoláshoz és kiránduláshoz is használ Teljes leírás >

Termékleírás

Termékjellemzők: - Tupperware termék. - Sport kulacs. - A kulacs alja levehető, pohárnak is használható. - Alapanyag: BPA FREE műanyag. - Iskolába, sportoláshoz és kiránduláshoz is használható. - Űrtartalma: 415 ml. - Ütésálló, hőálló képessége -20°C és 100°C között. - Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőbe nem helyezhető. (A biszfenol-A -BPA- az egyik legelterjedtebb műanyagipari alapanyag, amelyről a kutatások már bebizonyították, hogy hosszú távon károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek fejlődését, összezavarhatja a gyerekek hormonháztartását valamint növeli egyes ivarszervi rákfajták felnőttkori kockázatát.)

Az olcsó.hu Sport kulacs, Hello Kitty (415 ml) - Tupperware árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sport kulacs, Hello Kitty (415 ml) - Tupperware vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások