Ormándi Levendula Zsákocska


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

100% Valódi levendulavirágot tartalmazó kézzel készített aromaterápiás zsákocska. A levendula ellazítja a fáradt idegeket, javítja a közérzetet, nyugodt, mély alvást biztosít. Felhaszn Teljes leírás >

Termékleírás

100% Valódi levendulavirágot tartalmazó kézzel készített aromaterápiás zsákocska. A levendula ellazítja a fáradt idegeket, javítja a közérzetet, nyugodt, mély alvást biztosít.
Felhasználása:
Helyezze a párnája mellé az illatozó zsákocskát. Ruhásszekrények, fiókok, kisebb helyiségek illatosítására, a molyok távoltartására is kiváló.
Jó tanács!
Gyengéd dörzsöléssel hosszabb és intenzívebb az illat-felszabadulás.

Az olcsó.hu Ormándi Levendula Zsákocska árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ormándi Levendula Zsákocska vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.