OneConcept Hazzlehov Duett Bar Butler, 2 x 450 ml


6.510 Ft

oneConcept Hazzlehov Duett Bar Butler, 2 x 450 ml Italautomata két tartállyal klasszikus üzemanyagtöltő állomás stílusban.Kapacitás 2 x 450 ml két különféle ital számára. Részletgazdag k Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

oneConcept Hazzlehov Duett Bar Butler, 2 x 450 ml Italautomata két tartállyal klasszikus üzemanyagtöltő állomás stílusban.Kapacitás 2 x 450 ml két különféle ital számára. Részletgazdag kiszerelés: két tömlő csapokkal. Parti szórakozás kicsiknek és nagyoknak: a oneConcept Bar Butler a klasszikus amerikai üzemanyagtöltő állomás stílusban jó hangulatot hoz a gyerek szülinapok, kerti partik és egyéb ünnepségekre. Az italadagoló emellett elsősorban funkcionalitásával győzi meg Önt: a Bar Butler-be két különféle ital fér el melyek így stílusosan kerülnek felszolgálásra. Az alkoholmentes üdítők, gyümölcslevek és likőrök 450 ml kiszerelésben kerülnek elő kettesével - ily módon pedig teljesen új vizualitást hoznak.Az összképet a részletgazdag megjelenés zárja: a mini tartály tömlő és a Bar Butlera csapjai az 50-es évek nyelvén szólalnak meg és minden vendégből filmszereplőt varázsolnak. Az ital adagoló tükröző felülete az autentikus vintage érzéshez is hozzátesz.A oneConcept italadagoló nemcsak tökéletes kiegészítője a gondtalan csapolásnak - emellet konkurencia nélküli figyelemfelkeltő eszköz a kicsik és nagyok számára!

Az olcsó.hu OneConcept Hazzlehov Duett Bar Butler, 2 x 450 ml árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy OneConcept Hazzlehov Duett Bar Butler, 2 x 450 ml vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások