Multifunkciós szerszám, Leatherman SURGE™


58.990 Ft

Többfunkciós szerszám, Leatherman SURGE™ 25 év gyártói garancia A Surge™ egy valódi műhely. Az új, erősebb fogónak kisebb erőkifejtés mellett nagyobb a záróereje és határozott, bizt Teljes leírás >

Boltok és árak

Multifunkciós szerszám, Leatherman SURGE™  

Szállítási ár és információk:
Termékeinkre 24 hónapos jótállást és 30 nap visszavételi garanciát biztosítunk!


Termékleírás

Többfunkciós szerszám, Leatherman SURGE™ 25 év gyártói garancia A Surge™ egy valódi műhely. Az új, erősebb fogónak kisebb erőkifejtés mellett nagyobb a záróereje és határozott, biztos a fogása. A Surge szerszám befogójába vagy egy kereskedelemben kapható T-szárú fűrészt vagy Diamant-fa-/fémreszelőt lehet behelyezni. A szerszám befogó, a két késpenge és egy különösen erős olló kívülről egyszerűen kihajtható. A belső oldalon 2 bit-tartó, egy homorúan köszörült csavarhúzó, egy sörnyitó/konzervnyitó, valamint egy újonnan fejlesztett, nyílással ellátott (szemes) ár van. Szerszám rögzítéssel. A Surge profi felhasználók számára is ideális. Jellemzők: Anyag: nemesacél · funkciók: hegyes fogó · drótvágó · keményhuzal vágó · kábelvágó · krimpelő fogó · kés egyenes véggel · hullámosan köszörült élű kés · különösen nagy olló · szerszámtartó a fűrészlapok, t-szárú reszelők stb. · T szárú Diamant-, fa-/fém reszelő · T szárú fűrészlap · nagy bit-tartó · kis bit-tartó · 2 kétoldalas bit (kereszthornyú 1-2 + egyenespengéjű 5 mm és kis kereszthornyú- + órás csavarhúzó) · nagy csavarhúzó · ár, nyílással · vonalzó (coll/cm) · kupaknyitó/konzervnyitó · csupaszoló penge · 25 év gyártóművi garancia. Műszaki adatok: Funkciószám: 21 · Méret, hossz: 11.5 cm · Pengehossz: 7.87 cm · Szín: Nemesacél · Súly: 355 g Szállítás tartalma: Multifunkciós szerszám · bőr táska.

Gyártó
Leatherman

Az olcsó.hu Multifunkciós szerszám, Leatherman SURGE™ árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Multifunkciós szerszám, Leatherman SURGE™ vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások