A www.olcso.hu oldalain megjelenített információk, termékfotók és logók csak bemutatásra szolgálnak, azok nem képzik a cég tulajdonát, és az ott található átvett szöveges tartalmak eredetét cégünk megjelöli. Ezért a Syncnet Kft. mint Üzemeltető, az áruházak, gyártók, üzletek esetleges elírási hibáiért, valamint a megjelenített információk, képek, logók teljességéért, a valóságnak való megfelelőségéért, hitelességéért, időszerűségéért és jogszerűségéért, amelyek az átvett és összegyűjtött tartalomban jelentkezhetnek felelősséget nem vállal.

Az olcso.hu keresőben megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, a megjelenített árak és információk tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az üzemeltető szintén nem vállal felelősséget.

Üzemeltető az olcsó.hu portált az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. Törvény alapján tárhely-szolgáltatóként üzemelteti.

Kérjük, amennyiben hibát, vagy vélhetően ár elírást, termékleírás hibát talál az oldalunkon, értesítse ügyfélszolgálatunkat és írjon az info(kukac)olcso.hu e-mail címre. Segítségét előre is köszönjük.

 
info
Jelenleg
darab árucikk között kereshet.