Kutyaruha - Kutyapulóver - Kutyapulcsi - Koronás,


5.300 Ft

Vannak napok amikor valóban szükséges egy kis védettségre gondolni szeretett kedvencünk számára. Ha kint esős, szeles vagy extra hideg időjárás van, fontos hogy négylábú barátodnak legye Teljes leírás >

Termékleírás

Vannak napok amikor valóban szükséges egy kis védettségre gondolni szeretett kedvencünk számára. Ha kint esős, szeles vagy extra hideg időjárás van, fontos hogy négylábú barátodnak legyen egy vízálló esőkabátja vagy egy bundás/meleg mellénye pulóverre. Az állatok szeretik az idejüket a szabadban tölteni, de a túl sok hideg vagy meleg megakadályozhatja őket abban, hogy kellemesen érezzék magukat. Házi kedvence jobban fog szórakozni a szabadban, ha megfelelő védelmet biztosít számára. Ezek a termékek meleget biztosítanak minden méretű kedvencnek, legyen az nagy vagy kistestű, lehetővé téve számukra, hogy jól érezzék magukat és egészségesek maradjanak. A kültéri kisállat-ruha kollekciónk stílusai közé tartoznak a puffadt anyagú mellények és pihe puha pulóverek és kabátok!

Az olcsó.hu Kutyaruha - Kutyapulóver - Kutyapulcsi - Koronás, Hello Kitty mintás árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kutyaruha - Kutyapulóver - Kutyapulcsi - Koronás, Hello Kitty mintás vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások