Kék szülőkaros tricikli


24.990 Ft

Kék szülőkaros tricikli 2-4 éves kor között ajánlott, maximális terhelhetősége 20 kg. A szülőkaros tricikli egy sportos formatervezésű, erős műanyagból készült kerékpár. Masszív ke Teljes leírás >

Termékleírás

Kék szülőkaros tricikli 2-4 éves kor között ajánlott, maximális terhelhetősége 20 kg. A szülőkaros tricikli egy sportos formatervezésű, erős műanyagból készült kerékpár. Masszív kerekei és kényelmes ülése megkönnyítik a mozgást és a vezetés maximális biztonságát nyújtják. A jármű széles kerekeivel könnyedén lehet a nehezebb terepen is haladni. A nagyobb biztonság érdekében biztonsági övvel. Ergonomikus kialakítású, puha szivacs borítású szülőkarral, amely három magassági pozícióba is állítható, ezáltal igazodva a felnőtt magasságához. A hátsó kosárban akár kedvenc kis játékok is szállíthatóak. Anyaga műanyag. Mérete: 89 x 48 x 96 cm Súlya 3 kg.

Az olcsó.hu Kék szülőkaros tricikli árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kék szülőkaros tricikli vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások