Gyógyszeradagoló heti, emeletes, napi jelzéssel


3.390 Ft

A MediBox egyedi kialakításának köszönhetően a heti doboz hét darab napi dobozkából áll, melyek önállóan is használhatóak. Használható heti gyógyszeradagoló toronyként is, de a doboz Teljes leírás >

Termékleírás

A MediBox egyedi kialakításának köszönhetően a heti doboz hét darab napi dobozkából áll, melyek önállóan is használhatóak. Használható heti gyógyszeradagoló toronyként is, de a doboz szétcsúsztatásával az adott napi gyógyszerek, vitaminok könnyedén vihetők zsebben, táskában is. További előnye a napokra bonthatóságnak azoknál a betegeknél, akik már állapotuknál fogva nem tudják nyomon követni a napi gyógyszerszedésüket, hogy a gyógyszer kiadagolását elég heti egyszer elvégezni, de a beteg csak az adott napi dobozt kapja meg, így elkerülhető, hogy rosszul emlékezve egy napon több napi gyógyszeradagját vegye be. Az egy-egy alkalommal szedendő gyógyszerek elkülönítését négy számozott rekeszre osztott napi fiókkal segíti. A doboz eredeti kialakításánál fontos volt, hogy a termék kinézete ,,ne a kórházakat idézze meg". A MediBox gyermekzárja nem helyettesíti a körültekintő odafigyelést, de megnehezíti a benne tárolt gyógyszerekhez való hozzáférést. 1 fiók 4 db rekeszt tartalmaz. A rekesz belső mérete: 2,6 x 2,8 x 1 mm. Változó (a raktáron lévő) színben szállítjuk, a szín rendeléskor nem választható!

Az olcsó.hu Gyógyszeradagoló heti, emeletes, napi jelzéssel MEDI BOX árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gyógyszeradagoló heti, emeletes, napi jelzéssel MEDI BOX vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások