Első- és hátsó parkolást segítő rendszer, 8


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Első- és hátsó parkolást segítő rendszer 8 ultrahangos érzékelő Színes LCD kijelző Optikai és vizuális figyelmeztetés Figyelmeztetéskor a monitor kijelzője teljesen más színűvé vál Teljes leírás >

Termékleírás

Első- és hátsó parkolást segítő rendszer 8 ultrahangos érzékelő Színes LCD kijelző Optikai és vizuális figyelmeztetés Figyelmeztetéskor a monitor kijelzője teljesen más színűvé válik A parkolást segítő rendszer 8 ultrahangos érzékelőből (4 a kocsi elejére és 4 a hátuljára való beépítéshez) és LCD kijelzőből áll. A parkolásnál az akadályokat ultrahangos érzékelők érzékelik és kiszámítják a távolságot a központi egységtől. Ezeket az információkat hangjelzések és vizuálisan színjelzések jelzik a vezetőnek. A rendszer hátramenetbe kapcsolással működésbe lép. Műszaki adatok: Beépítési hely: Elöl,Hátul · Jelzés: Akusztikus,Optikai · Kategória: Vezetékes parkolást segítő rendszer · Méret, hossz: 100 mm · Méret, magasság: 26 mm · Méret, szélesség: 72 mm · Parkolást segítő rendszer jellemzők: Színváltás · Szerelés (autóban): Beépíthető érzékelők · Áramfelvét: 180 mA · Érzékelő hatótávolsága (max.): 200 cm · Érzékelő hatótávolsága (min.): 40 cm · Érzékelők száma: 8 · Üzemi feszültség: 12 V · Üzemi hőmérsékelti tartomány: -20 ... +70 °C Szállítás tartalma: Parkolást segítő rendszer · Fúró a beépítéshez · Használati útmutató.

Az olcsó.hu Első- és hátsó parkolást segítő rendszer, 8 szenzor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Első- és hátsó parkolást segítő rendszer, 8 szenzor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.