Disney Mickey egér barkácsasztal, 38 darabos


8.990 Ft

Disney Mickey egér barkácsasztal, 38 darabos 3 éves kortól ajánlott. Játék barkácsasztal Anyaga: jó minőségű műanyag A kis barkácsinasok kedvükre játszhatnak a csavarhúzókkal, villásk Teljes leírás >

Termékleírás

Disney Mickey egér barkácsasztal, 38 darabos 3 éves kortól ajánlott. Játék barkácsasztal Anyaga: jó minőségű műanyag A kis barkácsinasok kedvükre játszhatnak a csavarhúzókkal, villáskulcsokkal, kalapáccsal és egyéb kis szerszámokkal. Magassága 53 cm.

Az olcsó.hu Disney Mickey egér barkácsasztal, 38 darabos árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Disney Mickey egér barkácsasztal, 38 darabos vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások