Digitális ébresztőóra visszaszámláló, timer


2.990 Ft

Digitális ébresztőóra időzítővel és stopperórával Fokozódó hangerejű riasztó hang Rögzítő mágnessel Ez a kicsi, stílusos digitális ébresztőóra minden helyiségben magára vonja a Teljes leírás >

Boltok és árak

Digitális ébresztőóra visszaszámláló, timer funkcióval 60-2014-01  

Szállítási ár és információk:
Termékeinkre 24 hónapos jótállást és 30 nap visszavételi garanciát biztosítunk!


Termékleírás

Digitális ébresztőóra időzítővel és stopperórával Fokozódó hangerejű riasztó hang Rögzítő mágnessel Ez a kicsi, stílusos digitális ébresztőóra minden helyiségben magára vonja a pillantásokat. Az óraidőt digitálisan és jól olvashatóan jelzi ki. Az előbbieken kívül ez a digitális óra egy időzítővel és ébresztéssel is fel van szerelve. Jellemzők: A riasztás fokozódó hangerővel következik be. · Időzítő · Stopper. Műszaki adatok: Bázisállomás tápellátás: CR 2032 gombelem (vele szállítjuk) · Funkciók: Visszaszámláló/Időzítő · Házszín: Fekete · Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): Digitális · Kivitel: Kvarc · Méret, hossz: 42 mm · Méret, szélesség: 59 mm · Számlap/kijelző szín: Szürke-zöld · Tápellátás: Elem · Típus: Ébresztőóra Szállítás tartalma: Digitális ébresztőóra,1 db CR2032 gombelem,Állvány,Használati útmutató.

Az olcsó.hu Digitális ébresztőóra visszaszámláló, timer funkcióval 60-2014-01 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Digitális ébresztőóra visszaszámláló, timer funkcióval 60-2014-01 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások