CE4 Hátramaneti kamera, tolatássegítő kamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Színes hátrameneti kamera sapkával, CE4 Tükör funkció Ez a sapka (shutter) menet közben zárva van és védi a lencsét a szennyeződéstől, hátramenetbe kapcsoláskor pedig automatikusan kiny Teljes leírás >

Termékleírás

Színes hátrameneti kamera sapkával, CE4 Tükör funkció Ez a sapka (shutter) menet közben zárva van és védi a lencsét a szennyeződéstől, hátramenetbe kapcsoláskor pedig automatikusan kinyílik. A fűtés a gyújtáskapcsoláskor aktiválódik és így megakadályozza a lencse bepárásodását. A jó éjszakai képről gondoskodnak az infra LED-ek, amik a fényérzékelő segítségével automatikusan kapcsolnak be. Jellemzők: Földelés csatlakozókábel hossz kb. 3,5 m · 12 V-os kábel (gyújtás plusz): kb. 10 m · Sapka-/kamera kábel: kb. 3,5 m. Műszaki adatok: Felbontás: 250000 pixel · Kategória: Vezetékes tolatókamera · Látószög, vízszintes: 110 ° · Méret, magasság: 84 mm · Méret, mélység: 80 mm · Méret, szélesség: 110 mm · Parkolást segítő rendszer jellemzők: Shutter (zár),Automatikus fehérkiegyenlítés,Blendeautomatika,Kiegészítő infra fény,Beépített mikrofon,Beépített fűtés · Rekesz: F 2,5 · Szerelés (autóban): Csavaros szerelési mód · Szín: Fekete · Súly: 750 g · További műszaki adatok: TV rendszer: PAL · 420 TV sor · Típus: Színes CCD · Üzemi feszültség: 12 V · Üzemi hőmérséklet (max.): +70 °C · Üzemi hőmérséklet (min.): -20 °C Figyelem: Működtetéséhez még egy RCA hosszabbító kábelre van szükség.

Az olcsó.hu CE4 Hátramaneti kamera, tolatássegítő kamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy CE4 Hátramaneti kamera, tolatássegítő kamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.