Aufwärtsspirale hűtőspirál, sörhűtő spirál, 10


16.460 Ft

Csakis a legjobb cefrézési eredményre vágyik? A Klarstein Aufwärtsspirale sörhűtő spirál a finom, házi kézműves sör (craft beer) alapja. Hogy a friss alapanyagokból jó sör keletkezzen, a Teljes leírás >

Termékleírás

Csakis a legjobb cefrézési eredményre vágyik? A Klarstein Aufwärtsspirale sörhűtő spirál a finom, házi kézműves sör (craft beer) alapja. Hogy a friss alapanyagokból jó sör keletkezzen, a cefrét nagyon gyorsan kell lehűteni. Erről gondoskodik a Klarstein Aufwärtsspirale sörhűtő spirál. A nemesacél spirál átmérője 25,5 cm és 10 kanyarulatával elmerül a cefrében és gyorsan hűti azt - ez nem csak a nem kívánt mikroorganizmusok elszaporodását gátolja, hanem segít eltávolítani a sör nem kívánatos összetevőit is. Az eszköz 25 liter felforralt cefrét kb. 30 perc alatt hűt szobahőmérsékletűre. A nemesacél anyagnak köszönhetően abszolút ízsemleges, nem rozsdásodik és könnyen tisztítható. Az üreges spirál vízkörforgásra való kapcsolásával jelentősen növelhető a hűtési teljesítmény. A 7,25 mm belső átmérőjű csőben található hideg víz gyorsabban semlegesíti a meleget. Gyors hűtés 10 körös spirállal: a Klarstein Aufwärtsspirale sörhűtő spirállal a legjobb sörfőzési eredményeket érheti el ön is . Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vízkörforgásra való csatlakoztatáshoz egyéb alkatrészek is szükségesek (pl. tömlő és pumpa), amelyeket a csomagolás nem tartalmaz.

Az olcsó.hu Aufwärtsspirale hűtőspirál, sörhűtő spirál, 10 kör, Ø 25,5cm árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Aufwärtsspirale hűtőspirál, sörhűtő spirál, 10 kör, Ø 25,5cm vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások