ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység


13.830 Ft

ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység Specifikáció: Tápfeszültség: DC+12V Hatótávolság: kb 50 méter Jótállás: 1 év Az ABM vezeték nélküli egység egy olyan  eszköz, a Teljes leírás >

Boltok és árak

ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység (ABM-CAM-1026)  

Szállítási ár és információk:
A megrendelt árut a MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálata szállítja házhoz.


Termékleírás

ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység Specifikáció: Tápfeszültség: DC+12V Hatótávolság: kb 50 méter Jótállás: 1 év Az ABM vezeték nélküli egység egy olyan  eszköz, amely a járműre szerelt kamera jelét az utasfülkében lévő monitorhoz vagy multimédiás fejegységhez juttatja el vezeték nélküli adatkommunikáció segítségével.        Az extra nagy hatótávolságnak (több, mint 50m!) köszönhetően a leghosszabb járművekbe is gond nélkül használható. Segítségével a tolatókamera anélkül beépíthető, hogy végig kelljen vezetékelni az egész jármű belsejét ezzel esetlegesen megbontva a belső borításokat!     ABM tolatókamera előnyei:     Egyszerűbb és gyorsabb parkolás. Hátramenetbe kapcsoláskor a tolatókamera képe automatikusan megjelenik.             Csökkenti a koccanások lehetőségét. Csökkenti a balesetek veszélyét, amelyek a parkolási manőverek közben előfordulhatnak (pl. látószögön kívüli gyalogos) Biztos lehet abban, hogy teljes mértékben átlátja a jármű mögötti teret.    

Gyártó
ABM

Az olcsó.hu ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység (ABM-CAM-1026) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység (ABM-CAM-1026) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások