ABM tolatókamera hosszabbító kábel


5.870 Ft

ABM tolatókamera hosszabbító kábel (vízhatlan 28 méteres)               ABM tolatókamera vezetéke tehergépkocsinál nem bizonyul elég hosszúnak abban az esetben lehet segítség a hoss Teljes leírás >

Boltok és árak

ABM tolatókamera hosszabbító kábel (ABM-CAM-CABL28M)  

Szállítási ár és információk:
A megrendelt árut a MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálata szállítja házhoz.


Termékleírás

ABM tolatókamera hosszabbító kábel (vízhatlan 28 méteres)               ABM tolatókamera vezetéke tehergépkocsinál nem bizonyul elég hosszúnak abban az esetben lehet segítség a hosszabbító kábel.     Figyelem! A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!  

Gyártó
ABM

Az olcsó.hu ABM tolatókamera hosszabbító kábel (ABM-CAM-CABL28M) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ABM tolatókamera hosszabbító kábel (ABM-CAM-CABL28M) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások