ABM 24V/12V feszültség-átalakító tolatókamerákhoz


5.335 Ft

ABM 24V/12V feszültség-átalakító adapter tolatókamerákhoz   Lehetővé teszi a 12V-on működő tolatókamerák 24V-ról történő működtetését.     Az ABM tolatókamera a lehető legjobb Teljes leírás >

Boltok és árak

ABM 24V/12V feszültség-átalakító tolatókamerákhoz (ABM-CAM-A0004-24VADAPT)  

Szállítási ár és információk:
A megrendelt árut a MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálata szállítja házhoz.


Termékleírás

ABM 24V/12V feszültség-átalakító adapter tolatókamerákhoz   Lehetővé teszi a 12V-on működő tolatókamerák 24V-ról történő működtetését.     Az ABM tolatókamera a lehető legjobb minőségben közvetíti a képet a vezető számára. A kijelzőn található segédvonal segítségével pontosan meg tudja határozni a közeledő tárgy távolságát.   Az ABM járműspecifikus tolatókamerák a gyári rendszámtábla-világítás helyére illeszkednek, így beépítésükhöz nincs szükség a lökhárító kifúrására, és még a rendszám-világítás is megmarad.      ABM tolatókamera előnyei:         Egyszerűbb és gyorsabb parkolás. Hátramenetbe kapcsoláskor a tolatókamera képe automatikusan megjelenik.         Csökkenti a koccanások lehetőségét. Csökkenti a balesetek veszélyét, amelyek a parkolási manőverek közben előfordulhatnak (pl. látószögön kívüli gyalogos) Biztos lehet abban, hogy teljes mértékben átlátja a jármű mögötti teret.       Ajánlott kiegészítő:     ABM tolatókamera vezeték nélküli beszerelő egység     Az ABM vezeték nélküli egység egy olyan  eszköz, amely a járműre szerelt kamera jelét az utasfülkében lévő monitorhoz vagy multimédiás fejegységhez juttatja el vezeték nélküli adatkommunikáció segítségével.    Az extra nagy hatótávolságnak (több, mint 50m!) köszönhetően a leghosszabb járművekbe is gond nélkül használható. Segítségével a tolatókamera anélkül beépíthető, hogy végig kelljen vezetékelni az egész jármű belsejét ezzel esetlegesen megbontva a belső borításokat!     Figyelem! A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!    

Gyártó
ABM

Az olcsó.hu ABM 24V/12V feszültség-átalakító tolatókamerákhoz (ABM-CAM-A0004-24VADAPT) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ABM 24V/12V feszültség-átalakító tolatókamerákhoz (ABM-CAM-A0004-24VADAPT) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások