Epson SX130 multifunkciós nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A praktikus Epson SX130 multifunkciós nyomtatóval leegyszerűsítheti irodai munkát. A nyomtatóként, fénymásolóként és színes szkennerként is használható készülék kompakt, és számos f Teljes leírás >

Termékleírás

A praktikus Epson SX130 multifunkciós nyomtatóval leegyszerűsítheti irodai munkát. A nyomtatóként, fénymásolóként és színes szkennerként is használható készülék kompakt, és számos formátumban képes nyomtatni. Az SX130 a színeket automatikusan a kép és a digitalizálandó szöveg függvényében állítja be a PhotoEnhance és az ABBYY FineReader programokkal. A 28 oldal/perc sebességet kínáló Epson SX130 multifunkciós nyomtató minden elvárásnak megfelel.

Gyártó
Epson
Típus
tintasugaras
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
28 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
15 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
USB

Az olcsó.hu Epson SX130 multifunkciós nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Epson SX130 multifunkciós nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.