Epson SX130 multifunkciós nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A praktikus Epson SX130 multifunkciós nyomtatóval leegyszerűsítheti irodai munkát. A nyomtatóként, fénymásolóként és színes szkennerként is használható készülék kompakt, és számos f Teljes leírás >

Termékleírás

A praktikus Epson SX130 multifunkciós nyomtatóval leegyszerűsítheti irodai munkát. A nyomtatóként, fénymásolóként és színes szkennerként is használható készülék kompakt, és számos formátumban képes nyomtatni. Az SX130 a színeket automatikusan a kép és a digitalizálandó szöveg függvényében állítja be a PhotoEnhance és az ABBYY FineReader programokkal. A 28 oldal/perc sebességet kínáló Epson SX130 multifunkciós nyomtató minden elvárásnak megfelel.

Gyártó Epson
Típus tintasugaras
Színes nyomtatás igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló) igen
Nyomtatási sebesség (fekete) 28 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes) 15 lap/perc
Legnagyobb papírméret A4
Csatlakozás USB

Az olcsó.hu Epson SX130 multifunkciós nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Epson SX130 multifunkciós nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.