Iiyama ProLite XB2485WSU-B1 LED monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az IPS képernyővel kialakított Iiyama ProLite XB2485WSU monitor hihetetlen látószöget és mély feketéket kínál az ACR 5M: 1 kontrasztjának köszönhetően. A Full HD felbontásával és a VG Teljes leírás >

Termékleírás

Az IPS képernyővel kialakított Iiyama ProLite XB2485WSU monitor hihetetlen látószöget és mély feketéket kínál az ACR 5M: 1 kontrasztjának köszönhetően. A Full HD felbontásával és a VGA, DVI és DisplayPort bemeneteivel ez a monitor Iiyama XB2485WSU minden forráshoz, és minden alkalmazáshoz jól használható. A számítógépe vagy játékkonzolja teljes hatékonysággal működtethető! A ProLite XB2485WSU képernyő egy forgatási funkcióval és egy 4 portos USB hubbal praktikus csatlakoztatást garantál a Plug & Play készülékeihez.

Gyártó
Iiyama
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Kijelző méret
24.1 "
Válaszidő
5 ms
Képarány
16:9
Csatlakozók
DisplayPort D-SUB DVI USB
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu Iiyama ProLite XB2485WSU-B1 LED monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Iiyama ProLite XB2485WSU-B1 LED monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.