Pokémon: Omega Ruby - 3DS játékprogram


11.790 Ft -tól

Készülj fel a Pokémon Omega Ruby és Pokémon Alpha Sapphire Nintendo 3DS és 2DS változatára! Rengeted kaland vár téged egy Pokémonokkal teli világban! 2003-ban első alkalommal ízlelhették Teljes leírás >

Termékleírás

Készülj fel a Pokémon Omega Ruby és Pokémon Alpha Sapphire Nintendo 3DS és 2DS változatára! Rengeted kaland vár téged egy Pokémonokkal teli világban!

2003-ban első alkalommal ízlelhették meg a rajongók a Ruby Version a Pokémon Sapphire Version játékokat, amit akkor Game Boy Advance-ra dolgoztak ki. Most azonban a Pokémon rajongók új generációja élheti meg a lélegzetelállító történetet, ami a Pokémon Omega Ruby és Pokémon Alpha Sapphire világában bontakozik ki.

A Pokémon Omega Ruby és Pokémon Alpha Sapphire már 2014. 11. 28-ától kaphatóak lesznek!

Gyártó
Nintendo
Platform
Nintendo 3DS
Típus
Akció

Az olcsó.hu Pokémon: Omega Ruby - 3DS játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pokémon: Omega Ruby - 3DS játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások