Assassin's Creed: Chronicles - Xbox One


7.790 Ft

Egy újfajta Assassin’s Creed Az Assassin’s Creed Chronicles PC, PS4, Xbox One és PS Vita változatai három kisebb AC-játék gyűjteményéből állnak, amik a történetükben ugyan kapcsolódn Teljes leírás >

Boltok és árak

Assassin’s Creed Chronicles  

Szállítási ár és információk:
Kézbesítés futárral, Magyarország egész területére.

Assassin’s Creed Chronicles  

Szállítási ár és információk:
Kézbesítés futárral, Magyarország egész területére.


Termékleírás

Egy újfajta Assassin’s Creed

Az Assassin’s Creed Chronicles PC, PS4, Xbox One és PS Vita változatai három kisebb AC-játék gyűjteményéből állnak, amik a történetükben ugyan kapcsolódnak a sorozat főszálához, a játékmenetük tekintetében egészen más élményt nyújtanak. A Chronicles részeiben egy két és fél dimenziós lopakodós játékban élhetünk át három egész Assassin’s Creed-történetet, amik egzotikus helyszínekre kalauzolnak minket.

A XVI. századi Kína mellett a gyarmatosítás előtt álló Indiában és az 1918-as forradalom utáni Oroszországban is irányítunk egy-egy asszaszint, akik mind-mind más motivációval indulnak lélegzetelállító kalandjaikra. Ezeket a helyszíneket egy színes, szinte rajzolt látványvilágon keresztül mutatja be nekünk a Ubisoft csapata, ami tökéletesen átadja az adott helyszín egyedi hangulatát.
Harcolj valódi asszaszinként!

Az oldalnézetes kameranézet nem korlátoz minket egyetlen síkra, hanem ebből kilépve az elő- és a háttérbe is átléphetünk, így rengeteg alternatív útvonalat fedezhetünk fel és használhatunk választott stílusunknak megfelelően. Így például a rendelkezésünkre álló rengeteg távolsági fegyver és rengeteg más eszköz, például füstgránátok segítségével észrevétlenül elsurranhatsz ellenfeleid mellett, kihasználva a pályán megtalálható búvóhelyeket. De ha nincs megoldás, lesből támadva, vagy szemtől szemben is harcba szállhatsz azokkal, akik az utadba állnak.
Három történet egy csomagban

Az Assassin’s Creed Chronicles: China során 1526-ban, a Ming-dinasztia összeomlásának kezdetén járunk. Shao Jun egyedül maradt, miután az asszaszinok kínai rendjét megsemmisítették, egyedüli túlélőként pedig Európába menekül, hogy a híres mester, Ezio Auditore segítségét kérje kiképzésében. A játék kezdetén innen tér vissza és amellett, hogy megbosszulja elesett bajtársait, célja, hogy újjáépítse a rendet Kínában is.

Az Assassin’s Creed Chronicles India főszereplője Arbaaz Mir, a Szikh Birodalom és az egyre erősödő brit gyarmatosítók közötti konfliktus középpontjában találja magát, ám a múlt és Nagy Sándor titkait kutatja. Egy templomos mester érkezik ugyanis Indiába, akitől visszaszerezhet egy rég elveszettnek hitt ősi ereklyét, mindeközben viszont szerelmét és barátait is meg kell védenie.

A csomag záróakkordjában, az Assassin’s Creed Chronicles: Russia során általunk alakított Nikolai Orelov az asszaszinok leköszönő generációjához tartozik, és legszívesebben elvonulna a világ konfliktusai elől családjával. A rend viszont még egy utolsó küldetésre kéri, aminek során egy évszázados küzdelmet kellene lezárnia, de szorult helyzetbe kerül, mikor megmenti a cári család egyik tagját és a templomosok elől kell menekülnie.

Gyártó
Ubisoft
Platform
Xbox One
Típus
Akció

Az olcsó.hu Assassin's Creed: Chronicles - Xbox One játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Assassin's Creed: Chronicles - Xbox One játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások