Apple Új iPad 3 32GB tablet


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A termék láthatóan nagyon hasonlít az iPad 2-re, ami nem csoda, hiszen nincs ok változtatni a dizájnon. A hírek szerint azonban a 9,7 hüvelykes kijelző elég erős lesz, ugyanis a felbontása 2 Teljes leírás >

Termékleírás

A termék láthatóan nagyon hasonlít az iPad 2-re, ami nem csoda, hiszen nincs ok változtatni a dizájnon. A hírek szerint azonban a 9,7 hüvelykes kijelző elég erős lesz, ugyanis a felbontása 2048x1536 pixel. Ez 264 pixelt jelent egy colos tartományban, ami ugyan elmarad a Retina Display 300 pixeles határértékétől, de még így is nagyon jó képminőséget eredményezhet. A hátlapon lévő kameráról is van némi pletyka, ami alapján 8 megapixeles megoldásról lehet szó.

Az igazi érdekességet a termék belseje rejti. Az apró alaplapon látható az új Apple SoC, melyen a sokak által várt A6-os jelzés helyett az A5X olvasható. Arról nincs adat, hogy ez konkrétan mit jelent. Valószínű, hogy egy továbbfejlesztett A5-ről van szó, egyelőre azonban csak találgatni lehet. Lehetséges, hogy az Apple A5X egyfajta másodlagos terv, ami akkor lép érvénybe, ha az A6 nincs bevethető állapotban. Az nagyon valószínű, hogy az Apple rengeteg iPad 3 leszállítását tervezi, így jelenleg kétséges, hogy megéri-e belevágni egy új gyártástechnológiára épülő termék forgalmazásába, bekalkulálva a Samsung és TSMC új fejlesztésű gyártósorainak szűkös kapacitását.

Gyártó
Apple
Memória mérete
32 GB
Operációs rendszer
Apple iOS
Kijelző méret
9.7 "
Képernyő felbontás
2048x1536 pixel
Extra
Előlapi kamera GPS Hátlapi kamera
Processzormagok száma
4 magos
Órajel
1000 Mhz
Processzor gyártója
Apple
Processzor típusa
Apple A5X
Súly
0.65 kg
Típus
Tablet PC
Termékvonal
Apple iPad

Az olcsó.hu Apple Új iPad 3 32GB tablet árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Apple Új iPad 3 32GB tablet vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.