RTM Disco kajak


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ingyenes házhozszállítás! A nálunk vásárolt kajakokat, kenukat az ország teljes területén ingyenesen házhoz szállítjuk! Gyors, gyönyörű kidolgozású hajó. Stabil és könnyű evezni. H Teljes leírás >

Termékleírás

Ingyenes házhozszállítás! A nálunk vásárolt kajakokat, kenukat az ország teljes területén ingyenesen házhoz szállítjuk! Gyors, gyönyörű kidolgozású hajó. Stabil és könnyű evezni. Hosszú Duna-Tisza túrákra és rövidebb tengeri túrákra egyaránt alkalmas. Itt a stabilitás igen jó tempóval párosul. Nem egy tengeri egyhetes túrát végigeveztek benne az ismerőseim. Opcionálisan lezárható raktár szerelhető rá. Javaslom 45-105 kg között. Hossz:428 cmSzélesség:65 cmMagasság:33 cmSúly:23 KgMax.Teher:130 KgAdatlap (Angol/Francia) Alkalmazási területTenger Síkvíz Könnyű vadvíz Erős vadvíz Durva vadvíz Manőverezhetőség (6)Iránytartás (8)Stabilitás (7)Sebesség (9)Kényelem (9)

Az olcsó.hu RTM Disco kajak árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy RTM Disco kajak vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.