Szabadon álló kád - Akril - Ovális - HAITI


339.999 Ft

Ez a szabadon álló kád ovális formájának köszönhetően sok helyet biztosít és új hangsúlyt hoz fürdőszobájába. Döntsön a kiváló, hosszú életű és rendkívül erős akril mellett, Teljes leírás >

Boltok és árak

Szabadon álló kád - Akril - Ovális - HAITI  

Szállítási ár és információk:
A szállítás Magyarország területén belül ingyenes és körülbelül 14 munkanapot vesz igénybe.


Termékleírás

Ez a szabadon álló kád ovális formájának köszönhetően sok helyet biztosít és új hangsúlyt hoz fürdőszobájába. Döntsön a kiváló, hosszú életű és rendkívül erős akril mellett, mely eleganciájáról, ragyogásáról és formabőségéről is ismert. A felszerelés része: - Akril fürdőkád - Túlfolyórendszer A szabadon álló csaptelep, a csövek, a lefolyó és a szifon nem része az ajánlatnak. A csaptelep a vásárlási folyamat során felár ellenében a rendeléshez hozzáadható. Kiváló szaniter akril: A szaniter akril egy kiváló és időtálló, gyönyörűen csillogó színekkel rendelkező anyag. Az akril kiváló használati tulajdonságokkal rendelkezik – egyszerűen tisztítható, ütésálló, ráadásul a szerkezeti elemek üvegszállal vannak megerősítve. A szaniter akrilból készült fürdőkádak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Gyártó
Beliani

Az olcsó.hu Szabadon álló kád - Akril - Ovális - HAITI árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Szabadon álló kád - Akril - Ovális - HAITI vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások