Világító teknős LED-es csillagkép kivetítő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

VILÁGÍTÓ TEKNŐS CSILLAGKÉP KIVETÍTÉSSEL NLT1Napközben játszótárs, este segít elaludni a gyermekeknek.Segít kikapcsolódni, pihenni a felnőtteknek is.Három nyugtató színben vetíti ki a Teljes leírás >

Termékleírás

VILÁGÍTÓ TEKNŐS CSILLAGKÉP KIVETÍTÉSSEL NLT1Napközben játszótárs, este segít elaludni a gyermekeknek.Segít kikapcsolódni, pihenni a felnőtteknek is.Három nyugtató színben vetíti ki a csillagokat.8 valóságos csillagképet vetít ki a falra és a mennyezetre.Gombnyomásra zöld, kék vagy borostyánsárga színben.Automatikusan kikapcsol kb. 45 perc elteltével.Kedves és különleges ajándékötlet.Dekoráció, éjszakai irányfény és relaxálás egyben.Energiatakarékos és biztonságos LED technológia.Tápellátás: 3 x AAA (1,5V) elem (nem tartozék!)Figyelem: A termék csak minőségi tartós elemről működik!Működtethető hálózati adapterről is (nem tartozék!)

Az olcsó.hu Világító teknős LED-es csillagkép kivetítő NLT1 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Világító teknős LED-es csillagkép kivetítő NLT1 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.