Apple iPhone 4 32GB mobiltelefon


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ugyan az iPhone 3GS képernyője változatlan maradt, az Apple az iPhone 4 új funkciókkal és hosszabb üzemidővel dobja piacra. A 3GS és az iPhone 4 között 2 órás üzemidő többletet nyer, ami Teljes leírás >

Termékleírás

Ugyan az iPhone 3GS képernyője változatlan maradt, az Apple az iPhone 4 új funkciókkal és hosszabb üzemidővel dobja piacra. A 3GS és az iPhone 4 között 2 órás üzemidő többletet nyer, ami ennek a készüléknek GSM módban 7 órás működési időt jelent. Egy valódi Web navigátor ez aziPhone 4 WiFi 802.11 b/g/n és 3G technológiával rendelkezik. Több funkciós, ez a készülék több alkalmazást egyszerre enged használni. Ezzel az Apple iPhone 4-el azonnal válthat két alkalmazás között és ez nem megy sem a teljesítmény, sem az akkumulátor-üzemidő rovására. Az iPhone 4 az elődjének a 3 megapixeles fényképezőgép vevője helyett most az 5 megapixelre bővül. Az Apple HD minőségben filmez ! Az iPhone 4 720 pixelben vesz fel mindent, amit lát. FaceTime programjának köszönhetően ez az iPhone 4 egyszerűbbé ás könnyebben hozzáférhetővé teszi a megjelenítést. Ez a telefon a modern felfogás névjegye alatt két vevővel rendelkezik, az egyik a felhasználó a másik a külvilág számára. A lejátszás és az Internetes navigáció még kényelmesebb. Ez az iPhone egy Retina ultrafényerejű és csillogású, 3,5 hüvelykes, 960 x 640 képpontos felbontással megjelenítő képernyővel rendelkezik. A smartphone-oknál magasabb sűrűségű, így az emberi szemnek lehetetlen a pontos pixel kontúrokat kivenni. Az Apple iPhone 4 egyetlen szabály vezérli : egyszerűbbé tenni az Ön életét.

Gyártó Apple
Kialakítás érintőképernyős
Beszélgetési idő 14 óra
Operációs rendszer Apple iOS
Kijelző méret 3.5 "
Készenléti idő 300 óra
Beépített kamera 5 Megapixel
Adatátvitel 3G EDGE GPRS HSDPA
Súly 137 g
Csatlakozás Bluetooth USB WLAN
Képernyő felbontás 640x960 pixel
Képernyő méret 3.5 "
Akkumulátor Li-polymer
Frekvencia 1800 MHz 1900 MHz 2100 MHz 850 MHz 900 MHz
Belső memória 32 GB
Hangfunkciók Rezgő funkció, MP3 csengőhang, Kihangosító
Multimédia funkciók 30 fps 720p HD videó felvétel és lejátszás, MP3, WAW..stb lejátszás
Alkalmazások iBooks, iMovie...stb (Appstore)
Üzenetszolgáltatások SMS (eseményszál-nézet), MMS, Email, Push Email
Böngésző HTML (Safari)
Extra funkciók GPS, giroszkóp, zajkiszűrés, proximity szenzor, retina display
Méret 115.2 x 58.6 x 9.3 mm

Az olcsó.hu Apple iPhone 4 32GB mobiltelefon árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Apple iPhone 4 32GB mobiltelefon vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.